BejelentésBOGI BABAVILÁGA
www.babakocsik.5mp.eu

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Háring Virág Photography

Bogival fantasztikus hangulatban eltöltött fotózáson vettünk részt, Csornán, Háring Virág fotóstúdiójában, szívből ajánlom mindenkinek, részleteket a "Link" menüpont alatt találhattok, érdemes megnézni!!!


Kedves Látogató!

BEMUTATKOZÁS: Mi kisgyermekes anyukák, létrehoztuk ezt a honlapot, hogy gyermekeink által már nem használt termékeit árusítsuk. A kínálat folyamatosan bővül. Megtalálhatóak új és használt termékek is. A baloldali menüből tudsz választani. A képek mellett pontos leírás is segít a választásban. (Márka, állapot, stb.)Mielőtt babakocsit vásárolnál, kérdezz bátran! Segítünk Neked a megfelelő kocsi kiválasztásában, még akkor is, ha nekünk éppen nincsen olyan típus eladó. Szállítási információk: A küldeményeket az MPL segítségével juttatjuk el a vevőkhöz. Melynek díja a mindenkori postai díjszabásnak alapján kerül felszámításra.Nagyobb küldeményeknél esetenként csomagolási díj kerül felszámításra. Postai díjszabás megtekinthető Fizetési információk: Utánvét: Utánvétes fizetésnél a postaköltséget minden esetben előre el kell utalni.(Erre azért van szükség, hogy a csomagot biztosan átvegye a címzett) Utalás: Utalásos fizetésnél, a teljes összeg megérkezése után kerül sor a postázásra. Kellemes böngészést!


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!